Entrades al Blog
Comentaris Recents
 

Relats de llum i foscor

Relats de llum i foscor

En aquest apartat escriuré fets estranys que m’han passat durant una sessió de fotografia nocturna i light painting, que juntament amb la foscor de la nit, un lloc abandonat, i la suggestió, poden fer que la sessió de fotos s’acabi abans del previst.

Una de les històries que em ve a la ment quan parlem de fets sense una explicació en el mateix moment que passa, és la muntanya de Montserrat, un lloc màgic, únic, i que a la vegada, amaga més secrets dels que pensem. El fet va passar una nit de gener, quan ens dirigíem a la capella abandonada de Sant Pau Vell, juntament amb @swiftypeanut, per fer una sessió fotogràfica. Un cop vam arribar al lloc, mentre ens vam posar a preparar tots els elements de la fotografia, vaig apartar part de l’atrezzo, per evitar algun cop o caiguda inesperada, i no poder fer la foto amb tots els complements. Per evitar tot això, vaig portar peça a peça a un racó més apartat d’on ens trobàvem, i un cop arribo al racó… s’apaga el frontal. Torno on estàvem, el frontal segueix senes funcionar, faig un canvi de piles i tot correcte. Així que segueixo, i porto la segona peça, i al mateix punt es torna a apagar el frontal… aquesta vegada, simplement, trec les piles i les torno a posar i torna a funcionar. Un cop passat això, la nit ja es desenvolupa amb tranquil·litat, però sense oblidar aquest fet curiós.

 Aquí teniu la fotografia que vam anar a realitzar:

Carles Domenech - Light painting

Carles Domenech – modelo @swiftypeanut

La cosa podria quedar aquí, però una segona visita a Montserrat, a la zona de les agulles amb en Toni Martínez, vam tenir un fet similar, però aquest cop amb el mòbil, ja que amb la bateria carregada, es va apagar en arribar a una pedra senyalitzada i que porta rere seu uns quants misteris. El mòbil es va tornar a activar un cop el vam connectar una bateria externa, i seguia amb la bateria carregada… 

Una de les explicacions lògiques que vam trobar passat el segon fet, van ser els punts magnètics que se situen per la zona de la muntanya de Montserrat, tot I que no oblidem totes les teories que acompanyen aquest lloc. 

Aniré aportant altres situacions peculiars que m’he trobat de nit I que en un primer moment m’han deixat dubtant i amb una mala sensació. 

Sempre cal anar amb compte, vigilar, i més si la sortida és a la natura i de nit, ja que no tenim la mateixa visibilitat ni percepció de l’espai. 

Ens veiem a la foscor! 

No Comments

Post A Comment